Pentru cei care postesc sau sunt vegetarieni am o reteta de coltunasi cu legume sote!! Ei sunt jumatate unduiti in tigaie si jumatate fierti .Pt cei cate aveti steamer in casa se pot undui putin si apoi mutati in steamer pt 10 min.
- aluatul e foarte simplu doar faina cu sare si apa calda calda pt ca aluatul sa fie elastic si coltunasii sa si pastreze forma
- umplutura e la alegerea fiecaruia...ultima care am facut-o are varza+ardei+ceapa +morcov ,toate se unduiesc in tigaie si se adauga sare si putin piper ....
- dupa ce se intinde foaia se pune cate o lingurita de umlputura si se lipesc.
- se pune putin ulei la incins in tigaie apoi se aseaza coltunasii si se lasa sa prinda o crusta pe fund appx.2 min dupa care se adauga jumatate de cana de apa,se acopera si se lasa 5 minute,dupa 5 min se ridica capacul se mai pune un sfert de cana de apa si se lasa descoperiti.
- se scot din tigaie si se servesc cu sos de soya amestecat cu usturoi si ghimbir
Daca aveti alte intrebari nu ezitati sa mi lasati mesaj ...pofta buna
No comments:
Post a Comment